Esküvői karikatúra

Itt egy bombabiztos tipp amivel különlegessé és egyedivé tudod tenni a lakodalmadat.
Ráadásul nem is drágán!

Az esküvődet tervezed? Lassan kezd összeállni a nagy nap? Megvan a dátum, a helyszín, és a tökéletes esküvői ruhát is megtaláltad már? Érzed, hogy egészen jól alakulnak a dolgok, de valami hiányzik.
Kellene valami ami különlegessé, emlékezetessé teszi azt a különleges napot. Ötletek persze vannak bőven. Például lehetne ejtőernyővel érkezni a helyszínre. Csak az a fránya tériszony. Vagy milyen jó lenne, ha Ed Sheeran eljátszana pár számot. Csak ne kérjen gázsit.

De az is jó lenne, ha a menyasszonyi ruhádról sok száz valódi gyémánt szórná vissza a nap sugarait. Csak ki veszi meg azt a ruhát? Legtöbbünknek a fenti tippek sajnos nem elérhetőek, de van egy ötletem amit simán megvalósíthatsz!

Egyedi karikatúra

Az esküvői karikatúra előnye, hogy számos helyen meg tudod mutatni majd az esküvődön.

A rajz ott lehet a meghívódon. Egy rólatok készült humoros kép egy pillanat alatt különlegessé, egyedivé és személyessé varázsolja az esküvői meghívódat! Garantált nevetést fog kiváltani az összes meghívott vendégből. Így biztosan jó hangulatban fognak telni a meghívó átadások. És biztos lehetsz benne, el fogják mesélni, hogy milyen izgalmas meghívót kaptak.

A karikatúrát az esküvői kellékeken is bátran használhatod majd. Piciben ott lehet az összes ültetőkártyán. (Ugye tudod, hogy sokan elteszik emlékbe ezeket a kártyákat?) Díszítheti a menüháromszög egyik oldalát, alatta ott lehet a nevetek és a dátumotok.
De a rajz emlékezetessé teheti a köszönetajándékokat is.

Rajta lehet a Vendégkönyvön Ültetési tablón, Szalvétagyűrűn. Tulajdonképpen bárhol is ami csak az eszedbe jut. Természetesen a lagzi után a kép díszítheti az otthonotok falát is!

Kinek való az esküvői karikatúra

Ha imádtok nevetni, vidámak és mosolygósak vagytok. Ha nem zavar titeket, ha ti vagytok a középpontban, akkor jó ötlet lehet csináltatni egy rajzot magatokról.

Kinek nem való az esküvői karikatúra

Bármennyire is univerzálisnak tűnik nem illik mindenkinek ez a karikatúra. Ha az egyikőtök nem szeret a középpontban lenni. Nem kedveli, ha róla beszélnek. Esetleg kicsit szégyenlős, akkor ne rajzoltassatok magatokról képet. Ez zavaró lenne neki az esküvője napján és valószínűleg nem lenne jó emlék.

Nászajándék

Manapság legtöbbször az ifjú pár már nem is kér ajándékot csak pénzt a vendégektől. De mégis jó lenne valamivel meglepni őket. Valami személyessel. Egy olyan ajándék kellene amire a násznép is felkapja a fejét.

Erre remek ötlet az esküvői karikatúra! Az ifjú pár garantáltan meglepődik majd mikor meglátják a képet, de biztosan nagyot nevetve fogadják az ajándékot. És ahogy egyre többen veszik észre a násznépből a rajzot, úgy lesz egyre hangosabb a rajz sikere.

Egyeztess az esküvői fotóssal és a videóssal, hogy a meglepetés meg legyen örökítve a következő generációnak is!