fotóautomata esküvőre kiszállítva és a vele készített kép

Fotóautomata esküvőre? Miért terjed robbanásszerűen ez a szolgáltatás?

Leánybúcsú? Legénybúcsú? Esküvő? Vagy esetleg farsang, karácsonyi buli, Halloween? Vagy netalántán születésnap? Történetesen céges buli?

Teljesen mindegy, ahhoz, hogy tökéletesen sikerüljön, alaposan elő kell készíteni, meg kell szervezni. De van valami, ami egyik eseményről sem hiányozhat, ez pedig nem más, mint a szelfi automata.

Sokan most felkapják a fejüket, vannak, akik azért, mert már találkoztak vele, de olyanok is vannak, akik még soha nem hallottak erről a nagyon szuper berendezésről.

Mi is az a fotókabin?

Azoknak a kedvéért, akik még ez újdonság, pár szóban érdemes bemutatni. Ez tulajdonképpen egy olyan professzionális fényképezőgép, ami össze van kötve egy vakuval, egy érintő képernyős számítógéppel és egy nyomtatóval. Az egyedi program pedig lehetővé teszi, hogy könnyedén kezelhessük, hisz egy-két érintés, egy mosoly, egy póz, és már el is készült a fotó, majd pillanatokon belül a fényképet is a kezünkben tarthatjuk.

Tulajdonképpen szinte pont olyan, mint azok a fotókabinok, melyeket aluljárókban, bevásárló központokban helyeznek el, azzal a különbséggel, hogy itt nincs fal, csak egy variálható háttér, azaz egy szelfi fal. A fotók pedig egytől egyig tökéletes minőségűek, pont olyanok, mintha egy profi fotós készítette volna.

Működése annyira egyszerű, hogy akár a gyerekek, de a nagymamák, nagypapák is kezelni tudják, nem lehet elrontani sem a gépet, sem pedig a képeket.

A fotóautomata esküvőre is megrendelhető

A leglényegesebb előnye az, hogy könnyedén mozgatható, hordozható, szinte bárhol felállítható. Semmi másra nincs szükség, csak arra, hogy egy áramforráshoz tudjuk csatlakoztatni, mert anélkül sem a selfiegép, sem pedig a vaku nem működik.

Magának a gépnek a helyigénye kicsi, elegendő egy kb. 2×2 m-es terület és egy asztal, amin a kellékek elhelyezhetők.

Ha mindez megvan, máris indulhat a banzáj! Nincs is annál jobb, mintha rendelkezésünkre áll egy fotóautomata esküvőre és a lagzira.

Az sem egy utolsó dolog, hogy a képeket nemcsak azonnal ki tudjuk nyomtatni, de bármely e-mail címre is elküldhetjük. Így az is azonnal láthatja, aki esetleg nem tudott eljönni a nagy eseményre. De akár az Internetre is rögtön feltölthetjük, és a közösségi hálókon megoszthatjuk azokat.