fizetés a tesco akciós újság termékeire

Hol ismerhetők meg a Tesco akciók?

Nem titok, hogy mindig szeretnénk akciós áron vásárolni, hiszen minden megspórolt forint kizárólag számunkra jelent előnyt.

Mint a hasonló hipermarketekben, a Tesco-ban is óriási választék áll rendelkezésünkre számos termékből: friss zöldségek, gyümölcsök, tej-hús és pék termékek, tartós élelmiszerkonzervek, házi állataink ellátásra szükséges kellékek, ruha-cipő, kertészeti kellékek, tisztitó szerek vagy háztartási cikkek érhetők el nagy mennyiségben.

Milyen akciókat találunk a Tescoban?

Az akciók hétről hétre változnak, igy ajánlott a Tesco akciós újság minél gyakoribb átlapozása. Minden héten újabb termékek részesülnek akár 40%-os árkedvezményben is, de nem maradnak ki olyan termékek sem, amelyek extra akciókkal vásárolhatók meg ha beolvassuk a Tesco Club kártyát, fizikai vagy digitális formátumban.

„Többet olcsóbban” típusú akciókkal is találkozhatunk, ahol 2 vagy 3 darab ugyanolyan termék megvásárlása csökkenti az egységárat. Bizonyos heteken kiemelt kedvezményekben részesülnek egyes márkák, például 20 és 50% között egyes tisztítószereknél vagy fittnesztermékeknél.

Igaz, első látásra nem hoznak komoly spórolást, de mivel a sok kicsi sokra megy, ezért hosszabb távon már komoly hatásuk lehet. Legyünk résen, ha kedvenc termékünk akcióban van!

Hasznos tanácsokban részesülhetünk a Tesco akciós újság oldalain, például, hogy hogyan gondozzuk kertünket, miközben a kertészeti kellékek akcióit nézzük át, ezek kiterjedhetnek szerszámokra vagy dekor elemekre is. Külön akciós újságban olvashatunk az egészséges életmódról is, ahol vegetáriánus vagy laktózmentes termékek közül választhatunk.

További akciók, amelyeket kihasználhatunk: n+1, leárazás a második termék megvásárlásánál, kis ajándék társítva egy cikkhez (például egy 500 gr-os kiszerelésű kávé mellé egy 100 gr-os csomag ingyen), nyereményjátékok egyes márkáknál vagy Tesco üzleteken belül.

Hogy ne maradjunk le az újdonságokról, lapozzuk át a legfrissebb brand magazint, és nyugodtan jelöljük meg azokat a termékeket, amelyeket később meg akarunk venni.