Melyik a legjobb iPhone 11 tok?

Akinek tetszik az iPhone készülékének kinézete, ugyanakkor telefonjának védelme is fontos, akkor átlátszó tokot fog vásárolni. A védelmen túl a dizájn is kulcsfontosságú szempont az iPhone 11 tok vásárlásánál.

Átlátszó vagy színes

Az átlátszó TPU szilikonból készült iPhone 11 tokok egyszerre felelnek meg a védelmi funkciónak, valamint ki is emelik telefonunk kinézetét. Egy iPhone készüléket mindig érdemes átlátszó tokba „öltöztetni”, hiszen ennek a készüléknek bármelyik típusa annyira jól ki van találva, olyan jó a külleme, hogy kár azt eltakarni. Azonban, ha már unjuk ezt a megjelenést, akkor választhatunk bármilyen színű tokot, hiszen a szivárvány szinte összes árnyalatában készülnek. A minimalista stílustól kezdve az egyeditől kezdve bármit találunk a piacon.

Megerősített védelemmel

Az iPhone 11 tokok közül érdemes kiemelni a fekete színű Tactical Chunky Mantis-t, mely szinte láthatatlanul védi a készüléket. A sarokelemeket erősebbre készítették, alumíniummal tetették még strapabíróbbá az alapkeretet. Az alapkeret anyaga a népszerű TPU, ami a védelem mellett biztonságos fogást is ad. A két anyag összedolgozásának eredményeként így a tok jobban véd az esetleges leejtésekkel szemben.

További különlegessége a toknak, hogy a tok alapjánál magasabban helyezkedik el a keret, ami azt eredményezi, hogy maga a hátlap így jobban védve van, azaz nem karcolódik könnyen. Ugyanezt a módszert alkalmazták a kameránál is, ezzel védve a lencsét.

Színkavalkád

Optikailag teljesen tiszta ez az iPhone 13 pro max tok. Különlegessége, hogy az Apple tervezte, ezért ez a megfelelő választás azoknak, akik szeretnék kihangsúlyozni telefonjuk márkáját. Vékonyra tervezték, amely könnyen megvalósítható volt polikarbonát anyagból.

Ez a tok átlátszóságával még jobban kiemeli az iPhone 13 Pro Max önmagában is ragyogó színét, ugyanakkor meg is védi a karcok, ütődések, esetleg mechanikai sérülések ellen. Nem kell aggódni, sokáig megtartja átlátszóságát.

Amennyiben olyan színes tokot szeretnék, melyet az Apple logója díszíti, akkor hatalmas a színválaszték, nehéz lesz a választás, ugyanis létezik cinegekék, mély indigókék, ködkék, pomelo, nektarin, éjfekete és halvány citromsárga színekben is.